Herfsthappening

van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 oktober leggen de ATA handelaars de rode loper voor u uit en kunt u volop genieten van onze herfstopendeurdagen. Zaterdag 1 oktober verwennen onze "fruitmeisjes" onze klanten in het centrum met een lekkere herfst-appel, gesponsord door Groenten & Fruithandel Jamico. De appel is de rode draad met allerlei appel-activiteiten en -gerechten. Diezelfde namiddag entertaint Clown Rico jong en oud met kunstjes, goochelacts en het plooien van ballonnen. Ga dus zeker langs bij uw ATA winkelier! Zondag 2 oktober nemen een groot deel van onze leden ook deel aan de nationale Sunday Shopday. Aartselaar heeft met in totaal 25 deelnemende winkels het grootste aantal op

Nieuwe ATA website!

Welkom op onze nieuwe website! Na een aantal maanden brainstormen, uittekenen van de behoeften, schrijven en creëren, is de nieuwe website vanaf vandaag live te bezichtigen! We blijven verder bouwen aan nieuwe opportuniteiten om toekomstgericht alle nieuwe winkeltrends te kunnen aanbieden!

Dag van de Klant

Op 24 september vieren we de Dag van de Klant in samenwerking met Unizo Aartselaar. Uw ATA handelaar verwent u vandaag met een lekker extraatje!

© 2020 by Certitude bv

Aartselaar Trade Association vzw (ATA)
Adres: Kapellestraat 9, 2630 Aartselaar

Ondernemingsnummer: 0477.099.745

Contacteer ons
Social Media
Partners