Bedrieglijke mailing Handelsgids.be


Handelsgids.be - zegt het u iets? Ons wel!

Dit bedrijf was bij ons al duidelijk gekend wegens dubieuze reclamepraktijken en deze keer zijn bijna alle ondernemers in Aartselaar spijtig genoeg aan de beurt.

Het begon met een e-mail, getiteld "Win een diner met Veerle Baetens" en in de body van de mail een knop "Lente-actie, doe gratis mee". Groot was onze verbazing toen we klikten op deze knop en honderden Aartselaarse ondernemers zagen staan die zogezegd mee deden aan deze Lente-actie. Een heleboel van deze ondernemers zijn leden van ATA en zijn niet op de hoogte van deze actie en mailing. We verwittigden alvast Unizo, de dienst Communicatie van de gemeente en ook FOD Financiën over deze dubieuze actie.

Wees dus op uw hoede!


110 keer bekeken

© 2021 by Certitude bv

Aartselaar Trade Association vzw (ATA)


Adres: Kapellestraat 9, 2630 Aartselaar
 

Ondernemingsnummer: 0477.099.745

Social Media